2017-12-31 10:05:50• hírek • Blikk.hu

Megmenthették volna Zámbó Jimmy életét

Egy ország rendült meg, mikor közel 17 éve, újév másnapján örökre itt hagyott minket a Király, Zámbó Jimmy. Most egyik közeli barátja beszél a Király rejtélyes haláláról, elmondása szerint érezte, hogy a gyilkos fegyver rosszul fog elsülni.

Komáromi István, az egykori XXII. kerületi rendőrkapitány és nyugalmazott dan­dártábornok a Borsnak mesélt meghatódva az énekesről.
 

Sosem dicsekedett azzal, hogy barátjának mondhatja Jimmyt, olyan természetesnek tűnt neki a barátságuk. Jószívű embernek ismerte meg az énekest, akit azonban megkeményített, hogy sokáig nem foglalkoztak vele. A nyugalmazott főrendőr sosem kedvelte a fegyvereket, magánál sem hordott, és barátját is óva intette tőlük.
 

"Mindig mondtam neki, hogy „tedd el, nincs rá szükséged, egyszer rosszul fog elsülni”, de nem hallgatott rám. Lehet, hogy a mai napig élne, ha megfogadja a tanácsomat. Sokszor mutogatta, elővette, de mindig elrakattam vele" - mondta a lapnak Komáromi István.
 

Zámbó Jimmy január 20-án lenne hatvan éves, halála a mai napig megosztja az embereket, sokan azt gondolják, meggyilkolták az énekest.
 

István arról is mesélt, miért oszlanak meg a vélemények az énekes haláláról.Tapasztalatai szerint az ilyen rendkívüli haláleseteknél gyakori, hogy a hozzátartozók nem hiszik és nem fogadják el a szerettük halálának körülményeit. A nyugalmazott rendőr szerint ezért rebesgették, hogy valaki megölte Jimmyt, István szerint azonban csak egyszerű baleset volt, megtörtént az a szörnyűség, amire annyiszor figyelmeztette barátját.
 

„Nem akart ő meghalni. Nem volt az a típus. Élni akart, a csúcson volt” - mondta a Borsnak könnyeivel küszködve Komáromi István.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: